Безплатна консултация: +359 878 24 85 79

Често задавани въпроси

Основни

Дължа ли нещо при или след регистрацията?
Не, Вие не дължите никакви такси и не поемате никакви ангажименти. Ако след тестовия период желаете да продължите да използвате услугата, е необходимо да се свържете с нас.
Как мога да се откажа от услугата?
Можете да се откажете от услугата по всяко време без никакви допълнителни такси. Просто се свържете с нас и ще деактивираме услугата Ви.
Какво е SportClub?
SportClub e удобно приложение, което цели да улесни всички процеси около управлението на един клуб/академия. Всичко - от управлението на финанси през спортно-техническата част до публичният сайт, е включено в приложението и е на Ваше разположение.
Каква е целта на SportClub?
Целта на SportClub е да изгради или улесни вече съществуващите процеси във Вашия клуб. Също така дава достъп до актуалната информация (по ваш избор) за клуба на треньори, играчи и родители.
Кой е подходящият пакет за мен?
При регистрация получавате 30-дневен напълно безплатен достъп, за да тествате всички функции на приложението, в това число и напълно функционален уеб сайт.
Какво включва пакетът "FREE"?
Пакетът включва презентационен уебсайт с възможност за добавяне на отбори, играчи, треньори и събития. Това би било полезно както за самите играчи, така и за фенове и родители, за да следят развитието на клуба и отборите в него, както и предстоящите събития. По всяко време може да преминете към по-висок план, запазвайки всичката съществуваща информация.